Rocodrom UEC Tortosa

Rocòdrom Municipal Tortosa

Nova equipació per gaudir més!!!!

30 setembre 2019 per Jaume

El passat dia 15 de Maig vam començar amb les obres d’ampliació i millora del nostre rocòdrom municipal de Tortosa.

Alguns dels membres ja vam aprofitar i netejar de preses una de les zones que teníem un sostre on les caigudes podien ser un poc perilloses si l’assegurador no estava pel que tenia que estar i també desmuntar un dels plafons.

Joanma sense preses

El dia 16 entra l’empresa que havia guanyat la licitació de l’Ajuntament de Tortosa, per tal de començar amb l’ampliació. Poc a poc, però amb una rapidesa que ens deixa parats, sols dos persones treballant, ja es veu una estructura sòlida i que comença a agafar color.

La setmana del 20, uns quants voluntaris més, van procedir a l’extracció de tota la zona on hi havia el perill de caigudes i, la qual, des de la Junta de la UEC Tortosa, es va apostar per millorar i fer una zona de bloc o boulder a petició de molts dels usuaris del rocòdrom.

4 voluntaris molt forts van desarmar la zona

Mentrestant, també veiem com anava creixent l’ampliació i agafant una forma gegantina i genial on podrem resoldre noves vies i xalar encadenant nous problemes.

Va agafant forma

La setmana del 27 ja tenim gairebé enllestida per part de l’empresa la reforma i se li veu bastant de color a l’ampliació. Quina il·lusió!!!!

Resum de la setmana del 27 de Maig del 2019: ja tenim la millora completada sense possible forat per amagar-nos i donar algun ensurt i pel que fa a l’ampliació li queda ben poc per estar acabat!!!! Això ja ho tenim aquí!!!! TOP TOP!!!!

I ara sí!!!!! Ja tenim data de la reapertura del nostre rocòdrom!!!! Aquí un petit flaix del que estem preparant!!!! Vinga en una setmana tots a volar!!!!

7 d’octubre del 2019 tots a pel TOP!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *